Menu Close

A kedvenc fotóstúdiómról

fotóstúdió_2

Mit tudhat egy különleges fotóstúdió, amit a többi nem?

A kedvenc fotóstúdióm nem hiába a G3, hiszen számos előnnyel rendelkezik számomra, de úgy gondolom, több szempontból is ez Budapest, sőt Magyarország legjobban felszerelt és legtöbb lehetőséget rejtegető fotóstúdiója. Hogy miért? Azt mindjárt el is árulom, elmondom a saját véleményem persze, és hogy milyen lehetőségeket, műtermeket és extra szolgáltatásokat találhatunk itt, amiket máshol nem feltétlenül.

A fotóstúdió elhelyezkedése

A G3 fotóstúdió Budapest egyik csendes, de könnyen megközelíthető környékén található, amit több tömegközlekedési eszközzel is könnyen meg lehet közelíteni. Ez nagyon jó minden fotózás szempontjából, hiszen nem szeretnénk huzamosabb időt a bejutással tölteni, így pedig egyszerű megoldást találtunk. Mivel errefelé aligha van dugó, autóval is lehet menni, amire szükség is van, hogyha az ember saját felszerelésekkel és stábbal érkezik, sokszor szükség van rengeteg ruhára, hogyha divatfotók készítéséről van szó, és persze a saját díszlet sem minden esetben elhanyagolható tényező. A parkolás miatt mindenesetre nem kell aggódnia senkinek, a bérlőknek külön parkolási lehetősége van udvarban, ahol nyugodtan ki lehet pakolni, majd egy tonnát is bíró teherlift segítségével pakolhatunk fel minden nehéz dolgot, és persze saját magunkat is a stúdióba.

fotóstúdió_3

A fotóstúdió műtermei

A legfontosabb kérdés persze az, hogy milyen műtermek vannak egy fotóstúdióban. Ez a G3 talán legnagyobb erőssége, hiszen náluk több műterem is megtalálható, két különböző és különleges kialakítással, fotókompatibilis ablakokkal, ha szükséges, akkor pedig teljes elsötétítéssel, amely szintén nagyon fontos. Ez a két stúdió egyszerre és külön is bérelhető, így több stáb is tud nyugodtan egymás mellett dolgozni, hogyha arra szükség van.

Eddig persze a legtöbb stúdió megegyezik, azonban térjünk is át a G3 fotóstúdió igazi különlegességeire, melyek a greenbox stúdiót és a tematikus szobákat jelentik. Az első tehát a greenbox stúdió, amely nem csak egy zöld vásznat jelent egy szobában, hanem egy teljes greenbox technikával használható szobát, amelynek segítségével az ember a legvadabb álmait válthatja valóra, hogyha talál megfelelő grafikai segítséget ehhez. Itt igazán különleges képek készülhetnek, amelyek külföldre repíthetik el az embert, vagy akár egy teljesen más fantáziavilágba is, hogyha erre van szükség.

A tematikus szobák segítségével könnyen elrepülhetünk valamilyen különleges helyszínre. Mivel közeleg a karácsony, így valószínűleg karácsonyi fotózásra lesz lehetőség a G3-nál. Családi fotók képeslapoknak, magazinok címlapjai vagy akár reklámanyaghoz is készülhetnek is itt képek, a díszleten változtathatunk bizonyos mértékben és akár saját díszeket is hozhatunk a varázslatos helyre vagy helyekre. Nem meglepő az sem, hogy esetleg az évszakok változásával más tematikus berendezésekre is sor kerülhet, így érdemes figyelni a honlapot is, hogy az ember mindig értesüljön a legfontosabb információkról.

Influenszerek, interjúk, kampányfilmek a fotóstúdióban

A fotóstúdióban természetesen nem csak egyszerűen képeket lehet készíteni. A G3 halad a trenddel, és szeretne biztosítani az influenszerek számára is egy olyan profi közeget a tartalom készítéséhez, amelyre nem mindenkinek van meg a lehetősége otthoni körülmények között. Itt készíthet élő videókat, és biztos lehet abban, hogy senki sem fogja megzavarni a videó készítését, de az ember akár egy heti anyagot is fel tud venni egyetlen bérlés alatt. Ahogy növekszik az internetes média, úgy egyre nagyobb lesz az igény a komolyabb, igényesebben készített videókra, így egy profi környezet, felszerelés és kamera fogja biztosítani ezt minden feltörekvő tartalomgyártó számára.

fotóstúdió_1

Emellett lehetőség van portfóliófotókat is készíteni a G3 fotóstúdiónál, hogyha valaki modellkarrierről álmodozik. A csomagban több beállítás tartozik, több ruhában való fotózás és persze profi szerkesztői utómunka is, hogy a modellügynökségeknek leessen az álla. Nem kell aggódni, a fotóstúdió munkatársai mindenben az ember segítségére vannak, így legyen valaki akármilyen tapasztalatlan is a kamera előtt, a képeken ez nem fog látszani.

A G3 stúdió emellett biztosítani tud helyet interjúkhoz, beszélgetésekhez egy kanapén nézők előtt, sőt még kampányfilmek, reklámfilmek készítésétől sem riadnak vissza.

A fotóstúdió további szolgáltatásai

Emellett persze tudunk még különböző felszereléseket is bérelni, nem kell aggódnunk amiatt, hogy valamit otthon felejtettünk, kaphatunk bármikor a dolgozóktól profi segítséget, vár minket a finom kávé a közös helyiségben, és akármikor le tudunk ülni egy kényelmes kis beszélgetésre is. Hogyha az ember levegőre vágyik, akkor meglátogathatja a teraszt, ahol kifújhatja magát a kényelmes ülések egyikén, mielőtt még folytatódna a kemény munka. A legjobb, hogy a G3 stúdió folyamatos nyitvatartással rendelkezik, így az év bármely napján, bármikor tudunk itt médiatartalmat gyártani, így mindenképpen megéri velük dolgozni. Talán már mindenki rájöhetett, hogy nem véletlenül ez az én kedvenc helyem is.