Menu Close

Eukanuba, avagy a kutyatáp ahol a kutyák az elsők

Eukanuba kutyaeledel

A legtöbb kutya gazdi úgy gondolom abszolút a lehető legjobbat akarja a kutyusának és mindig ennek a tekintetében keresi számára a legideálisabb eledelt, vitamint, táplálék kiegészítőt és hasonló elengedhetetlen alapanyagokat. Én személy szerint amióta kutyás gazdi lettem abszolút az Eukanuba tápjai mellett teszem le a voksomat, ugyanis egyrészt a kutyusom valami folyvást betegesen imádja az adott tápot és tulajdonképpen, még ha mást akarnék neki adni sem fogadná el, hiszen csakis ezt a tápot hajlandó fogyasztani már kölyök kora óta. Természetesen ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy amikor hozzánk került a kis jószág elképesztően nagy idő és energia befektetéssel próbáltam megtalálni a számára abszolút legideálisabb táp alternatívát. Tulajdonképpen heteket töltöttem azzal, hogy az összes állat eledelnek utána néztem és keresgéltem a számára leginkább alkalmasabb megoldást.

Így találtam meg hosszas keresgélés után az Eukanuba kutyatápjait melyek véleményem szerint talán a legkiválóbb tápok közé tartoznak a piacon. Ugyanis az Eukanuba gyártói immár lassan 50 éve azon dolgoznak nagyon komoly háttér stábbal, hogy a lehető legjobb kutya eledelt állítsák elő a piacon, amit csak ki lehet állítani. A háttér stáb, akik komoly kutatókból és állatorvosokból állnak, hosszú évek óta azon dolgoznak, hogy előteremtsék az abszolút tökéletes kutyatápot, mely nem csupán az íz világával veri a piacot, hanem emellett igen nagy hangsúlyt tesz arra, hogy az állatok kihozzák magukból a maximumot. Gondolok itt arra, hogy az Eukanuba abszolút hisz az állatok különleges képességeiben és abban, hogy ezek a képességek a megfelelő táppal még inkább fejleszthetők és kihozhatók. Példának okáért a kutyusoknak nagyon erős érzékszerveik vannak, éppen ezért az adott kutya eledel arra tesz nagyon nagy hangsúlyt, hogy ezeket az érzékszerveket még jobban tudják élesíteni a megfelelő vitamin, ásványi anyag és hús bevitellel.

Az Eukanuba tápjai

Mint már az előbbiekben is említettem az Euaknuba éppen attól olyan különleges, hogy hisz a kutyákban és a kutyánknak az abszolút különlegességében és egyedi képességeikben is. Így arra tesz nagyon nagy hangsúlyt, hogy ezeket a képességeket a folyamatos és egészséges táplálkozás által fejlessze és eljuttassa egy olyan professzionális szintre, melyre valószínűleg sima olcsó adalékanyagokkal teli tápokkal nem tudna eljutni. Hiszen a már említett professzionális háttérstábnak, vagyis az Eukanuba táp kutatóinak sikerült kifejlesztenie egy olyan jellegű kutya eledelt, mely abszolút nem tartalmaz mesterséges színezéket, sem semmiféle mesterséges hozzávalót kizárólag színtiszta egészséges tápanyagot, mely 90%-ban húsos jellegű, hiszen a kutyusok egészséges fejlődését és hosszú távú egészségét ez a tápanyag szolgálja, nem pedig a mindenfajta adalékanyagokkal összekotyvasztott kutyatáp. Az Eukanuba egyik legnagyobb erőssége az én véleményem szerint az, hogy az abszolút értékes tápanyagokhoz egy a kutyák számára rendkívül szerethető és ízletes íz világot csatoltak emellett pedig a ténylegesen szín tiszta tápláló hús mellé számos olyan jellegű vitamint és ásványi anyagot csempésztek melyek kiváltképpen a kutyák érzékszerveinek és fizikumának az erősítését szolgálják.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy Eukanuba eledelek kizárólag állati eredetű fehérjét tehát szín tiszta húst és más kiváló minőségű alapanyagokat tartalmaznak, melyek a legtöbb esetben gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban és abszolút száz százalékban mentesek mindenfajta egészségtelen, sőt gyakran kifejezetten káros mesterséges tápanyagoktól. Ezek a káros jellegű összetevők abszolút nem találhatóak meg az összetevőik között, kizárólag egészséges és tápláló alapanyagokkal dolgoznak. Továbbá ami szerintem szintén hatalmas előny az adott kutyatáp kínálatában, hogy jóformán minden típusú, féle, fajta kutyus megtalálja a számára leginkább ideális kutyatápot, ugyanis az előállítók, vagyis egészen pontosan a háttér stáb nagyon nagy hangsúlyt helyez arra, hogy minden kutya számára életkorához, testtömegéhez megfelelő tápokat kapja meg az étkeztetése során, így még inkább kihozva a maximumot az adott kutyus kompetenciáiból. Úgy gondolom, minden féle – fajta kutyának megtalálhatjuk a leginkább számára professzionális tápot, mely hozzájárul az egészséges fejlődéséhez.

Számomra az Eukanuba

Én személy szerint minden kutya gazdinak ajánlanám az Eukanuba kutyatápjait ugyanis kiváló minőségű tápok, melyeket ténylegesen olyan tudósok és szakemberek fejlesztettek ki az évek során, akik a legjobban értenek ahhoz, hogy mire van szüksége a kis kedvencünknek ahhoz, hogy hosszú és boldog élete legyen.