Menu Close

Milyen szemüveget válasszak?

Avagy a felismerés, hogy szemüveg kell

Úgy gondolom sokak számára, mikor kiderül, hogy szemüvegre van szükségük az bizony egy nehéz felismerés, melyet nagyon sokan nem is igazán akarnak elfogadni. Rengeteg lány érzi úgy, hogy szemüvegben nem lehet igazán szép és csak elcsúnyítja őt az adott szemüveg. Éppen ezért sokan nagyon sokáig húzzák a szemüveg megvásárlását, miközben, valószínűleg ha már idejében orvosolnák a problémát, akkor akár még visszafordítható is lenne az adott folyamat. De mivel sokan ezt addig húzzák, amíg olyan rossz szintre jut a látásuk, hogy azt már nem is igazán lehet, orvosolni ezért mindenkinek azt javaslom, hogy amint észleli akár csak a legkisebb mértékig is azt, hogy romlik a látása, akkor már mindenképpen forduljon szemészhez és készíttessen el magának egy szemüveget és hordja, azt még mielőtt sokkal jobban romlana a látása.

Szemvizsgálat, avagy az eOptika szolgáltatása

Miután én a rendszeres szemvizsgálatomat mindig az eOptikában végzem így nyilvánvalóan hitelesen kizárólag ezt az opciót tudom ajánlani mindenkinek. Miután az eOptika üzletében abszolút a lehető legmodernebb technológiával felszerelt rendszerrel dolgoznak az optikusok így a szemvizsgálat véghezviteléhez nagyon nagy precizitással fordulnak, ami számomra rendkívül szimpatikus és professzionális hozzáállásnak bizonyult.

Maga a ténylegesen profi szemvizsgálatra eOptika vizsgálati rendelőében (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között) kerül sor, ahol természetesen szakképzett optikusok végzik el a vizsgálatot és a lehető legmodernebb eszközök segítségével állítják fel a diagnózist. Természetesen attól függetlenül, hogy az eOptikában történő szemüvegkészítéshez illetve kontaktlencse-használathoz kötelező jelleggel szükséges elvégezni ott helyben a szemvizsgálatot, amellett külön csak vizsgálatra is lehet jelentkezni, melyet szintén egészen kedvező áron végeznek el az eOptika segítőkész optikusai. A különbség tulajdonképpen csak az árkategóriákban. mutatkozik meg, ugyanis a szemüvegkészítéshez szükséges látásvizsgálat díja mindössze 2000 forint, tehát egyértelműen nagyon kedvező ajánlatról beszélünk, ugyanis a legtöbb helyen maga a szemvizsgálat ennél sokkalta drágább befektetésnek bizonyul. Egyébként fontosnak tartom leszögezni, hogy a vizsgálat díjának részét képezi az elkészült lelet kiadása is, mellyel akár más szemészetek szolgáltatását is igénybe veheti a kedves érdeklődő. Ezenfelül az eOptika egyfajta különleges szabályához tartozik az is, hogy minden egyes olyan ügyfél esetén, akik első ízben próbálják ki a kontaktlencse használatát elrendelt egy kötelező jellegű konzultációval egybekötött látásvizsgálat melynek díja 5000 forint ezen felül pedig a próbalencse ára a keletkezendő költség. Ez természetesen mind a páciens érdekében van, ugyanis a kontaktlencse helytelen viselése igazán komoly problémákat okozhat a szemünkben. Továbbá a szintén kötelező jellegű kontaktlencsés kontroll díja 2000 forint abban az esetben, ha utána vásárolnak lencsét vagy folyadékot amennyiben nem akkor értelemszerűen ennek a szolgáltatásnak nő az ára. (Egyébként 4000 forint.)  Amennyiben a szemüveg viselés mellett döntünk abban az esetben jóval egyszerűbb a kérdéskör, ugyanis amennyiben elvégezték a vizsgálatot és immár tisztában vagyunk az eredményekkel, akkor már azonnal lehet gondolkodni a megfelelő szemüveg kiválasztásában. Itt van lehetőség egyéni igényekre szabott szemüveg igénybevételére vagy esetleg a kiválasztott szemüveg specifikus átalakításra, lencse elkészítésre és még számos olyan eshetőségre mely igazán jól jön abban az esetben, ha éppen szemüveg vásárlásra kerülne sor. Mindent összevetve nagyon ajánlom az eOptika szemüvegeit minden kedves érdeklődőnek, akinek aktuális a szemüveg keresés kérdése ugyanis garantáltan meg fogja találni a számára legkedvezőbb és személyiségéhez leginkább illő alternatívát a https://eoptika.hu/kategoriak/szemuveg-akcio.html weboldalán.

Az eOptika kínálata szemüveg terén

Én személy szerint azért szeretem nagyon a szemüveg kínálatát az eOptikának mert elképesztően széles lefedettségű a választéka és mindezt a hatalmas választékot rendkívül jó áron adja minden kedves érdeklődő számára. Tulajdonképpen nem igazán találtam még olyan szemüveget vagy szemüvegtípust, ami ne lenne megtalálható akár sokkal kedvezőbb áron is az eOptika kínálatában, mint egyéb más optikák kínálatában. Ebből az okból kifolyólag én. személy szerint évek óta az eOptika szemüvegválasztékából választom magamnak a szemüvegeket, ugyanis maximálisan meg vagyok elégedve mind a szolgáltatással, mind annak a minőségével és mindig megtalálom a számomra legkedvezőbb szemüveg alternatívát az eOptika hatalmas kínálatában.