Menu Close

Munkásszálló Mosonmagyaróvár, avagy a munkásszállókról szerzet tapasztaltok

A munkásszálló Mosonmagyaróvár környékén: hogy néz ki, érdemes-e munkásszállóban megszállni?

A kérdésre a válaszom abszolút igen, szerintem egyértelműen érdemes tulajdonképpen bármiféle munkásszállóban megszállni, ugyanis amellett, hogy rendkívül olcsó vagy olykor még bizonyos vállalatoktól függően abszolút ingyenes is, az egyik legjobbnak ígérkező megoldás abban az esetben, ha mondjuk, hirtelen kellene szállást találnunk. Én személy szerint úgy gondolom, hogy példának okáért, személyes tapasztalatokból kiindulva a munkásszálló Mosonmagyaróvár esete az egyik legjobbnak ígérkező munkásszálló, amit csak ismerek, bár őszintén be kell valljam, nem sok munkásszállót ismerek, de ez az alternatíva maximálisan megfelelt az igényeimnek. Ugyanis annak ellenére, hogy az eddigiekben őszintén szólva elképesztően sok rosszat hallottam a munkásszállók világáról, az adott szállás abszolúte kellemes csalódásként ért. Mondanom sem szükséges, hogy a híresztelések ellenére, gyönyörű, tiszta, rendezett szobák, közösségi terek, mosdók, fürdök és konyhák találtak. A szobák emellett a munkásszálló Mosonmagyaróvár esetében, mind más el osztásúak voltak, ugyanis a 1 ágyastól a 8 talán még 12 ágyas megoldásokig is emelkedtek a lehetőségek. Alapvetően én úgy vettem észre, hogy az 1 ágyas alternatíva, mely fürdővel és kisebb hűtővel volt felszerelve abszolút a teljesen megfizethető kategóriába tartozott, így maximálisan úgy voltam vele, hogy arra az egy-két napra, amíg a munkám miatt kénytelen leszek igénybe venni ezt a lehetőséget, mindenképpen az egy ágyas alternatívát választom. Természetesen úgy voltam vele, hogy mindenképpen érdemes lesz szállást kérnem a munkám illetően, ugyanis a hét öt munkanapjából kettő egymást követő napon is lehelyeztek Mosonmagyaróvárra, ahol is számos olyan projektet kellett végre hajtanom, melyhez egyértelműen szükséges volt a jelenlétem, így tulajdonképpen kérdés sem volt afelől, hogy elvállalom e munkát, hiszen gyakorlati szempontból igencsak komoly jövőt ígért az adott munka.

Milyen élmény volt a munkásszálló Mosonmagyaróvár városában?

Természetesen maximálisan meg vagyok arról győződve, hogy ez az időszak vissza fog nekem kamatozni, így tényleg kérdésként sem merült fel, hogy elvállalom e az adott munkát vagy sem. Amint elvállaltam jelentettem a HR-nek, hogy annak a függvényében vállalom el az adott munkát, amennyiben képesek találni számomra egy abszolút megfelelő állást. A HR természetesen rendkívül segítőkész volt szokásához híven és olyan fantasztikus erőbedobással kezdték el nekem keresni a szállásokat, hogy tulajdonképpen csak pislogtam, hogy jobbnál – jobb lehetőségeket kínálnak nekem itt. Míg végül a munkásszálló Mosonmagyaróvár alternatívájával nagy nehézkesen megállapodtak, hogy az adott két napra ők állják a szállásomat, cserébe azért, hogy minden egyes héten újabb és újabb szállást biztosítanak számomra fél éven keresztül. Természetesen az adott munkásszálló minden átmenet nélkül bele egyezett a szerződésbe, így fixen az elkövetkezendő fél évben heti két napot a munkásszálló Mosonmagyaróvár alternatívája lesz az otthonom. Amennyiben esetleg sikeresen felkeltettem az érdeklődését a munkásszálló Mosonmagyaróvár szállása iránt, akkor azt javaslom, hogy okvetlenül és lehetőleg minél hamarabb keresse fel a munkásszálló Mosonmagyaróvár alternatíváját. Ugyanis egészen biztos vagyok benne, hogy számos olyan alternatívát fog találni, mely számára rendkívül szimpatikus lesz, az alábbi linken el is lehet érni a weblapot a lehető leggyorsabb módon http://munkasszallok.hu/varos/mosonmagyarovar/.

Munkásszálló Mosonmagyaróváron, avagy a munkásszálló minőségéről

Őszintén szólva, ha meg kellene fogalmaznom bármiféle kritikát én egészen biztosan most ezen a platformon megtenném de tulajdonképpen semmiféle kritika nem tud bennem megfogalmazódni az adott munkásszállót illetően. A munkásszálló Mosonmagyaróvár alternatívája maximálisan tökéletes volt számomra és ténylegesen semmi rosszat nem tudok elmondani az adott helyről. Számomra tulajdonképpen folyamatos jelleggel otthont nyújt és abszolút komfortos, így tényleg úgy hiszem, egy szavam nem lehet kritikát illetően. Én személyesen abszolút ajánlom az adott alternatívát és mindenkit buzdítok arra, hogy legalább egyetlen esélyt adjon a munkásszállók Mosonmagyaróvár vagy éppen munkásszállók más városban elhelyezkedő alternatíváinak, ugyanis garantáltan nem fogják megbánni az adott döntést, hiszen nagyon – nagyon jó áron fognak találni, abszolút minőségi szállást, mely ténylegesen segíteni fog abban, hogy minél olcsóbban ússzuk meg a bérlést abban az esetben, ha pár napot vidéken kellene dolgoznunk.